WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 147 1.6 16V T.SPARK ECO 105PK
Bouwjaar 01-2001 - heden

Remslangen ALFA ROMEO 147 1.6 16V T.SPARK ECO

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang bestellen voor uw ALFA ROMEO 147 1.6 16V T.SPARK ECO

Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 147 past.

Remslangen en remvloeistoffen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Remslang monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring.