WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 145 1.4 i.e. 90PK
Bouwjaar 07-1994 - heden

Remslangen ALFA ROMEO 145 1.4 i.e.

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 145
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: SL 3439
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
totale lengte: 245,0 mm
draad aansluiting I: INN. M10x1
draad aansluiting II: INN. M10x1
gewicht : 0,08 kg
63% KORTING
13,18
21,48
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

Remslangen en remvloeistoffen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 145 1.4 i.e. komen. Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt.

Remslang monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 145 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remslang bestellen voor uw ALFA ROMEO

Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen.