WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen ALFA ROMEO

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw ALFA ROMEO

Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden. Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's . Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remslangen en remvloeistoffen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden.

Remslang monteren

Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. De prijzen van de remslangen vallen erg mee en worden altijd geleverd met gratis rem reiniger en vet het is verstandig om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, daar deze altijd bijgevuld moet worden. Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.