WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw auto

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remslangen en remvloeistoffen

Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe veren en nieuwe rubberdelen.

Remslang monteren

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.