100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S80 I 3.0 T6 272
Bouwjaar 06.2001 - 07.2006

Remschoenen VOLVO S80 I 3.0 T6

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.
Remschoensets achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw VOLVO S80 I
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 0831Q
Voor 17:00 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
achterzijdeachterzijde
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: LUCAS/TRW
Remsysteem fabrikant: TRW
Ø Remschoen diameter/ binnendiameter remtrommel: 178 mm
Ø Diameter: 180 mm
voor artikelnummer: 9071
voertuig optie : voor handrem
Gewicht: 0,05 kg
Breedte: 25 mm
Inbouwplaats: achterzijde
65% Korting
15,98
45,67
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Remschoen zelf monteren

Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Minimale dikte remschoenen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij controleren altijd bij de VOLVO S80 I 3.0 T6 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders.

Remschoenen monteren VOLVO S80 I

Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.