WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen VOLVO 164

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1972 tot heden
118
160
Sedan
08-1968 tot heden
96
131
Sedan

Remschoenen monteren VOLVO 164

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Minimale dikte remschoenen

De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Remschoen zelf monteren

Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen.