100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 1.9 DDiS 4x4 120
Bouwjaar 06.2006 -

Remschoenen SUZUKI SX4 1.9 DDiS 4x4

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.
Remschoensets achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw SUZUKI SX4
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 9190
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
achterzijdeachterzijde
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: BOSCH
Ø Remschoen diameter/ binnendiameter remtrommel: 220 mm
Breedte: 35 mm
Gewicht: 1,55 kg
Inbouwplaats: achterzijde
61% Korting
33,70
86,41
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
Remschoensets

Remschoenen monteren SUZUKI SX4 1.9 DDiS 4x4

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Gietijzer komt minder veel voor als component. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Minimale dikte remschoenen

Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto. Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring.

Remschoen zelf monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI SX4. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.