100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT ION Electric 48PK
Bouwjaar 11-2010 - heden

Remschoenen PEUGEOT ION Electric

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Remschoenen monteren PEUGEOT ION Electric

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit.

Minimale dikte remschoenen

Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Elke PEUGEOT ION heeft een eigen VIN-nummer.

Remschoen zelf monteren

Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT past. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.