WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen PEUGEOT ION

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-2010 tot heden
47
64
Hatchback
11-2010 tot heden
35
48
Hatchback
10-2014 tot heden
49
67
Hatchback

Remschoenen monteren PEUGEOT ION

Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Remschoen zelf monteren

De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder.

Minimale dikte remschoenen

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.