WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 220 CDI 136PK
Bouwjaar 07-1999 - heden

Remschoenen MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 220 CDI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Remschoen zelf monteren

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Remschoenen kopen doet u bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 220 CDI komen. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen.

Remschoenen monteren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210)

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.

Minimale dikte remschoenen

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.