100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DEFENDER Pick Up 2.8 4x4 190
Bouwjaar 11.1998 - 09.2003

Remschoenen LAND ROVER DEFENDER Pick-up 2.8 4x4

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.
Remschoensets achterzijde

Remschoen zelf monteren

Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Remschoenen monteren LAND ROVER DEFENDER Pick-up 2.8 4x4

Remschoenen kopen doet u bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Minimale dikte remschoenen

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LAND ROVER DEFENDER Pick-up, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De achterwielen remmen maar voor ongeveer 20% mee terwijl de voor remmen 80% voor hun rekening nemen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.