100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 9,35 C 9 84PK
Bouwjaar 05.1999 - 04.2006

Remschoenen IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 9,35 C 9

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Minimale dikte remschoenen

Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij controleren altijd bij de IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 9,35 C 9 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Remschoenen monteren IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER RemtrommelsGMC StuurkogelsISUZU Fuseekogels.

Remschoen zelf monteren

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw IVECO komen.