100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 13,35 C 13 125PK
Bouwjaar 05.1999 - 04.2006

Remschoenen IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 13,35 C 13

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Remschoenen monteren IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 13,35 C 13

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Minimale dikte remschoenen

Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Remschoen zelf monteren

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Remschoenen kopen doet u bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw IVECO past. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen.