100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 11,35 C 11 106PK
Bouwjaar 05.1999 - 04.2006

Remschoenen IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 11,35 C 11

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Minimale dikte remschoenen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER RemtrommelsBUICK StabilisatorstangenFIAT Remslangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels.

Remschoenen monteren IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 11,35 C 11

De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remschoen zelf monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw IVECO komen. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Lucas, Bosch, ABS, Pagid, Rofren en Jurid Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.