100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 C 12 , 35 S 12 116PK
Bouwjaar 09.2002 - 04.2006

Remschoenen IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 C 12 , 35 S 12

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Remschoen zelf monteren

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 C 12 , 35 S 12 komen.

Minimale dikte remschoenen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG RemschijvenFERRARI StuurkogelsMINI Remschoenen.

Remschoenen monteren IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Jurid, ABS en Pagid Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.