100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA CIVIC IV Sedan 1.2 56
Bouwjaar 01.1988 - 12.1991

Remschoenen HONDA CIVIC IV Sedan 1.2

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.
Remschoensets achterzijde

Remschoen zelf monteren

Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder.

Remschoenen monteren HONDA CIVIC IV Sedan 1.2

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA CIVIC IV Sedan komen. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Minimale dikte remschoenen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HONDA. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.