100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C35 Bus 2.0 88
Bouwjaar 11.1973 - 01.1994

Remschoenen CITROEN C35 Bus 2.0

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.
Remschoensets achterzijde

Minimale dikte remschoenen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN C35 Bus 2.0 komen. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Remschoenen als handrem

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Remschoenen monteren CITROEN C35 Bus

Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVRENAULTVW VOLKSWAGENLAND ROVER. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.