WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET NUBIRA Stationwagen 1.8 122PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

Remschoenen CHEVROLET NUBIRA Stationwagen 1.8

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Remschoenen monteren CHEVROLET NUBIRA Stationwagen 1.8

Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Minimale dikte remschoenen

Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Elke CHEVROLET NUBIRA Stationwagen heeft een eigen VIN-nummer. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen.

Remschoen zelf monteren

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt.