WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: BMW
Gekozen auto:
BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 i 177PK
Bouwjaar 09-2005 - heden

Remschoenen BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 i

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Minimale dikte remschoenen

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Remschoenen monteren BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 i

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW Z4 Roadster (E85) past. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn.

Remschoen zelf monteren

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.