WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN VENTO

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2010 tot heden
77
105
Sedan

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN VENTO

Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen.

Trillende remschijven

Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Een auto remschijf mag nooit trillen.

Geperforeerde remschijven

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt.