WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN UP (121, 122, BL1, BL2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN UP (121, 122, BL1, BL2)

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past.

Geperforeerde remschijven

Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Trillende remschijven

Remschijven kopen voor een auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.