WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER VI Open laadbak/ Chassis (SFD, SFE, SFL, SFZ)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER VI Open laadbak/ Chassis (SFD, SFE, SFL, SFZ)

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Trillende remschijven

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website.

Geperforeerde remschijven

Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest.