WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER VI Bus (SGB, SGG, SGJ)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Geperforeerde remschijven

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER VI Bus (SGB, SGG, SGJ).

Trillende remschijven

Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.