WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER VI Bestelwagen (SGA, SGH)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Trillende remschijven

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER VI Bestelwagen (SGA, SGH). De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Geperforeerde remschijven

Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking.