WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Open laadbak/ Chassis (7JD, 7JE, 7JL, 7JY, 7JZ

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Geperforeerde remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Open laadbak/ Chassis (7JD, 7JE, 7JL, 7JY, 7JZ past. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20.

Trillende remschijven

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg.