WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Bus (7HB, 7HJ, 7EB, 7EJ, 7EF, 7EG, 7HF, 7EC)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Bus (7HB, 7HJ, 7EB, 7EJ, 7EF, 7EG, 7HF, 7EC)

U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg.

Trillende remschijven

Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Geperforeerde remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.