WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Bestelwagen (7HA, 7HH, 7EA, 7EH)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Trillende remschijven

Een schijf en blok is een combinatie. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Bestelwagen (7HA, 7HH, 7EA, 7EH)

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Geperforeerde remschijven

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo