WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Open laadbak/ Chassis (70E, 70L, 70M, 7DE, 7D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Open laadbak/ Chassis (70E, 70L, 70M, 7DE, 7D

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn.

Geperforeerde remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.

Trillende remschijven

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken.