WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER II Open laadbak/ Chassis

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER II Open laadbak/ Chassis

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Trillende remschijven

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax

Geperforeerde remschijven

Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren.