WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN TOURAN (1T1, 1T2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN TOURAN (1T1, 1T2)

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons.

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een schijf en blok is een combinatie. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN.

Trillende remschijven

Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten.