WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN TOUAREG (CR7)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-2017 tot heden
210
286
Terreinwagen gesloten
05-2018 tot heden
170
231
Terreinwagen gesloten
01-2018 tot heden
183
249
Terreinwagen gesloten

Trillende remschijven

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Geperforeerde remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN TOUAREG (CR7), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.