WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN TIGUAN ALLSPACE (BW2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-2017 tot heden
110
150
Terreinwagen gesloten
06-2017 tot heden
110
150
Terreinwagen gesloten

Trillende remschijven

De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN TIGUAN ALLSPACE (BW2)

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken.

Geperforeerde remschijven

Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Veiligheid staat voorop bij de productie.