WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN SHARAN (7M8, 7M9, 7M6)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN SHARAN (7M8, 7M9, 7M6) komen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Trillende remschijven

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Textar, Brembo, Rofren, Zimmermann, TRW, Bosch, Bendix, ATE, Lucas, Pagid en Jurid Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen.