WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (53B)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (53B)

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Trillende remschijven

Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Geperforeerde remschijven

Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is.