100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN SAVEIRO II 1.6 92PK
Bouwjaar 07.1997 - 11.2001

Remschijven VW VOLKSWAGEN SAVEIRO II 1.6

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN SAVEIRO II 1.6

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage.

Geperforeerde remschijven

Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Trillende remschijven

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN SAVEIRO II, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.