WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN SANTANA (32B)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN SANTANA (32B)

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Een achteras met schijven heeft ook remblokken.

Trillende remschijven

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Geperforeerde remschijven

De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven.