WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN QUANTUM

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1989 tot heden
76
103
Stationwagen
08-1989 tot heden
92
125
Stationwagen

Geperforeerde remschijven

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN QUANTUM komen.

Trillende remschijven

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Veiligheid staat voorop bij de productie. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.