WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO Variant (6V5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Remschijven kopen voor een auto. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN POLO Variant (6V5)

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Geperforeerde remschijven

Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.