WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO Van Hatchback/Van (6N1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Remschijven kopen voor een auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN POLO Van Hatchback/Van (6N1) past. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Geperforeerde remschijven

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.