WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO Sedan (9A4, 9A2, 9N2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen.

Trillende remschijven

Controleer op tijd uw auto slijtdelen. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Gietijzer komt minder veel voor als component. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN POLO Sedan (9A4, 9A2, 9N2)

Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag.