WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO Sedan (602, 604, 612, 614)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer.

Geperforeerde remschijven

Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN POLO Sedan (602, 604, 612, 614)

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.