WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO PLAYA

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05-1999 tot heden
37
50
Hatchback
01-1995 tot heden
74
101
Hatchback

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN POLO PLAYA

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring.

Trillende remschijven

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Geperforeerde remschijven

Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur.