WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO Coupé (86C, 80)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN POLO Coupé (86C, 80), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Geperforeerde remschijven

Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd