100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (86C, 80) 1.3 Cat 55PK
Bouwjaar 07.1987 - 09.1994

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (86C, 80) 1.3 Cat

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde

Trillende remschijven

Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER HandremkabelsTOYOTA ABS sensorenALFA ROMEO Remcilinders. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (86C, 80) 1.3 Cat. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (86C, 80)

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geperforeerde remschijven

Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.