100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (86C, 80) 1.3 55PK
Bouwjaar 01.1985 - 07.1987

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (86C, 80) 1.3

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde

Geperforeerde remschijven

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (86C, 80) 1.3

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI RemklauwenPORSCHE RemblokkenLEXUS Wielnaven. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Trillende remschijven

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.