WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (86C, 80)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (86C, 80)

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem.

Geperforeerde remschijven

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven.