WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO Bestelwagen (86CF)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Geperforeerde remschijven

Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Trillende remschijven

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN POLO Bestelwagen (86CF) komen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20.