WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN POLO (86C, 80) 1.3 50PK
Bouwjaar 08-1983 - heden

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO (86C, 80) 1.3

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde

Trillende remschijven

Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN POLO (86C, 80) 1.3

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN POLO (86C, 80) past. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN.

Geperforeerde remschijven

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.