WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO (86C, 80)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken.

Trillende remschijven

Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN POLO (86C, 80)

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd.