WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO (86)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1975 tot heden
29
40
Hatchback

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN POLO (86)

Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben.

Trillende remschijven

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De productie van remschijven is complex. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Geperforeerde remschijven

De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto.